"Det var Rolling Stones som gjorde att jag vann."

den 18 oktober 2012
Bingo på nätet gav klirr i kassan för Lena Johansson. För pengarna blir det resor förknippade med Rolling Stones. New York, London, San Fransisco och anrika Glastonbury-festivalen står på resplanen.

Lena Johansson hade aldrig riktigt förstått vitsen med datorer. Men så en dag var det någon som visade henne att man kunde läsa om Rolling Stones på internet. Där på skärmen fanns en hel oupptäckt värld med bilder och information om favoritbandet. Lena var frälst.

Hon började utforska vad nätet mer hade att erbjuda. Hon upptäckte bingo på miljonlotteriet.se och så en dag vann hon jackpott.

– Det var helt otroligt, jag vann 110 000. I förlängningen kan man säga att det var Rolling Stones som gjorde att jag vann (skratt). Du vet, vi har sparat i flera år för att åka till New York och nu blir det äntligen av, säger Lena.

I New York har hon och maken planerat ett besök på berömda konstnärstillhållet Chelsea Hotell där celebriteter som Salvador Dalí, Janis Joplin och Jimi Hendrix bott.

– Det verkar vara ett himla kul ställe. Vi skall också försöka hitta någonting som har med Stones att göra, säger Lena.

Efter New York står London på tur, där skall de vandra i Stones fotspår. Därefter blir det en Blues Grass-resa (Bluegrass är en amerikansk musikgenre.) till San Fransisco.

Trots att Lena beundrar Rolling Stones har hon aldrig sett dem live.

– Jag hoppas innerligt att jag få se dem någon gång nästa år. Det ryktas om att de skall göra en spelning på Glastonbury-festivalen i England. Jag har sett på bilder att det kan bli lerigt på festivaler, men vad gör man inte för Stones, säger Lena.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>

Lena från Gnosjö vann 110 000 på Miljonlotteriets bingo!