Per vann 1 miljon på en nitlott!

Per vann 1 miljon – på nitlotten!

den 3 oktober 2012

Ibland sker det under. Det kan Per från Uppland intyga. Hos Miljonlotteriet fick han se sin nitlott förvandlas till en miljonvinst i Nitlottsmiljonären.
– Det här är helt galet kul, jublade han när han mottog beskedet.

Plötsligt kom det där samtalet som förändrade allting. När Per i Uppsala län svarade i telefonen en fredagsmorgon var där en kvinnoröst som frågade om han satt ner.

– När hon senare berättade att jag vunnit en miljon i Nitlottsmiljonären trodde jag inte det var sant. Jag tänkte att det var någon som lurades, det har faktiskt hänt förr, säger Per som har ett par skojfriska vänner.

Men denna gång var det sant och resten av dagen var Per inte riktigt sig själv.

– Allting kändes overkligt. Kvinnan på Miljonlotteriet förslog att jag skulle gå i pension och det roliga var att det faktiskt var första veckan som jag gick hemma, så pengarna kom verkligen lägligt, säger Per.

Hur känns det att vara miljonär då?

– Det är en bra fråga. Nu när pengarna gått in på kontot är det mer definitivt. Det drar ju med sig en del angenäma bekymmer. Vi har pratat om att byta bil till exempel – till en där det finns gott om plats för golfklubborna.

Du vann också en resa för 10 000 kronor i Miljonlotteriet för knappt ett år sedan, hur känns det att vinna igen?

– Ja, det är ofattbart. Det är klart att man ställer sig frågan om varför just vi vunnit två gånger. Och den frågan får man väl ställa till honom däruppe.

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>

Per vann 1 miljon på nitlott från Miljonlotteriet!