Vi förverkligar resedrömmar

Resevinnare

Vi förverkligar resedrömmar!

den 17 maj 2013
På Miljonlotteriet har vi en dröm. Vi vill ge människor möjlighet att upptäcka världen. Därför är våra lotter fullproppade med vinster som kan ta dig till dina drömmars resmål. Här möter du några av alla våra vinnare som vunnit fantastiska resor!

Planerar en safariresa till Senegal

”Jag har åkt till Cypern och till Kanarieöarna och de båda resorna var verkligen underbara. Nu planerar jag att åka lite längre bort – jag har siktet inställt på en resa till Maldiverna i vinter och en safariresa till Senegal lite senare.”
Ingrid Björs, Hedemora
Vinnare 100 000:-


Reser till Grekland om och om igen
”Jag reser till Grekland om och om igen. Vi har faktiskt ett hus där så det är därför vi återvänder dit. Det är en härlig känsla att kunna ringa och boka tur och retur utan att det svider i plånboken. Att vinna så mycket pengar känns helt fantastiskt!”
Liselotte Nilsson, Älvsjö
Vinnare 150 000:-


Utforskade tempel i Yucatán
”Jag och min fru åkte till Mexiko i två veckor. Först åkte vi till Yucatánhalvön där vi gjorde flera rundresor och utforskade tempel. Därefter åkte vi till Cancun och bodde på ett femstjärnigt hotell där vi badade och bara tog det lugnt. Det var en helt fantastisk resa.”
Reidar Hansson, Lidingö
Vinnare 100 000:-


Road trip till USA lockar
”Vi drömmer om en road trip i USA. Min sambo har släkt i Minnesota och vi har båda vänner i New York som vi planerar att hälsa på. Sedan är vi intresserade av gamla amerikanska bilmodeller så det hade varit kul att köra runt i en gammal jänkare.”
Maria Öhman, Bureå
Vinnare 100 000:-

Se vår reklamfilm om resedrömmar här >>

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>

vi förverkligar resedrömmar miljonlotteriet vinn drömresa