Rita vann 6,3 miljoner

Rita och Maud upplever Japan

Rita och Maud vann högvinsten – nu reser de till Japan

De vann sin dröm att resa runt jorden runt. Rita och Maud tvillingarna från Limhamn som vann 6,3 miljoner på Miljonlotteriets. De har varit i Dubai och denna gång tog högvinsten dem till Japan och deras drömresmål Tokyo. Och som de själv säger ”Ett, tu, tre så är man miljonär!”

Drömresmålet Japan
Rita och Maud spenderade sin vistelse med att besöka spelhallar ut över det vanliga och restauranger där de blev serverade av robotar Dessutom testade de karaoke med japanska vänner. Vi fick följa med på deras resa och det blev en härlig film av det! 

Spelhallar och te-ceremonier
Tokyo är en stad späckad med roliga saker att se, göra och äta. Precis som för Rita och Maud kan din resa börja med en incheckning på ett av stadens flotta hotell innan du ger dig ut på en serie av äventyr. Från te-ceremonier och japanska tempel till nya matupplevelser.

Det kryllar av människor och det är verkligen underhållande att se de välregisserade scenerna som utspelar sig när tusentals fotgängare börjar marschera över övergångställena på Shibuya-crossing. Japanerna är dessutom artiga, hjälpsamma och helt tokiga i spel i alla dess former. Det finns spelhallar i så gott som varje gatuhörn, där du kan slappna av och testa lyckan med det inhemska spelet Pachinko. En korsning mellan enarmad bandit och flipper som garanterat ger dig en förbryllad och rolig stund.

Ny mat och robotservitörer
Den Japanska maten håller väldigt hög klass och i Tokyo finns allt från klassisk sushi till välrenommerade restauranger att mumsa loss på. Känner du för en lite mer udda upplevelse väntar stadens kanske konstigaste restaurang: Robot Restaurant. Här bjuds det på en livfull show du sent kommer glömma, med flera meter höga robotar. Något du verkligen bara hittar i Japan!

 

Skrapa lotter här >>
Läs mer om Rita och Maud här >>


 
jackpot 2016