Tom vann 1 kilo guld

Tom från Hyssna vann 1 kilo guld på Guldskrapet!

den 16 november 2011

Miljonlotteriets nya skraplott <Miljonlotteriet Guldskrap> har fått sin första högvinnare. Tom Takkinen från Hyssna skrapade fram tre guldtackor och vann 1 kilo guld till ett värde av 327 000 kronor.


6 september 2011 lanserade Miljonlotteriet höstens stora spelnyhet – skraplotten Miljonlotteriet Guldskrap. På den kan man bland annat vinna 1 kilo guld i form av en guldtacka.

Nu är det dags att dela ut den första guldtackan. Tom Takkinen från Hyssna skrapade fram tre guldtackor på sin lott och belönas med ett kilo guld till ett värde av 327 000 kronor.

– Jag fick en chock när jag såg att jag hade vunnit. Det tog ett par dagar innan jag verkligen vågade tro på det, berättar vinnaren.

Vad Tom ska göra med vinstpengarna har han redan bestämt. De hamnar på banken.

– Jag är ung och bor fortfarande hemma. Nu får jag en bra grundplåt till en framtida lägenhet och körkort. Det känns helt underbart.   

Att en högvinst föll ut blott en månad efter Miljonlotteriet Guldskraps lansering är ingen tillfällighet. Skraplotten har vinst på i snitt mer än var fjärde lott. 

Överskottet från försäljningen av Miljonlotteriet Guldskrap går oavkortat till <IOGT-NTO:s> arbete mot alkohol, droger och våld bland ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard till verksamheten.

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>