Torbjörn vann 1 miljon på en nitlott

Torbjörn är Sveriges nya nitlottsmiljonär!

Ibland inträffar det ett mirakel och nu har det hänt igen. Sverige har fått en ny nitlottsmiljonär!
 – Den här vinsten förändrar mitt liv, säger Torbjörn från Arboga som vann en miljon kronor på sin nitlott i Miljonlotteriets extradragning Nitlottsmiljonären.

Miljonlotteriets unika extradragning Nitlottsmiljonären är dragningen som vänder upp och ner på alla begrepp. Plötsligt kan en tråkig nitlott förvandlas till en makalös vinstlott. Det går till och med att bli miljonär på nitlotten!
  
– Jag fick en glädjechock när Miljonlotteriet ringde och berättade den fantastiska nyheten. Jag brukar alltid kolla in Extradragningarna och visst har man drömt om hur det skulle kännas att vinna miljonen. Nu vet jag, säger Torbjörn.
  
Den fotointresserade läraren från Arboga mottog det omtumlande beskedet kort efter att han genomgått en bypass-operation. Tack vare vinsten hoppas han nu på en ljus framtid.
  
– Nu ska jag förverkliga några av mina drömmar. Jag vill hjälpa mina barn ekonomiskt. Och en resa till USA står också högt på önskelistan. Jag gillar att resa men har mest varit runt i Europa. Nu vill jag göra en längre resa.
  
Torbjörn är prenumerant på skraplotter från Miljonlotteriet sedan 2007. Han har skrapat många vinstlotter genom åren och har bland annat valt en köksassistent och en sodastreamer ur vinstplanen. Men det var en nitlott som gjorde honom till miljonär!
  
– Fantastiskt, det här kommer jag aldrig glömma. Jag är så tacksam att jag fick vinna den här makalösa vinsten.

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>