Tre jackpottar på en vecka

Tre härliga bingovinster på en vecka

den 23 januari 2014

Förra veckan exploderade våra bingojackpottar på löpande band. Först vann Maria från Kiruna 191 575 kronor. Sen fick Annika från Gotland 177 935 kronor. Och inte nog med det. Peter Magnusson från Göteborg rundade av en fantastisk bingovecka med att vinna en bil värd 150 000, plus 7 169 kronor i bensinpengar!

Norrlänningen Maria Nyström skrattar när hon berättar om den härliga kvällen då jackpotten blev verklighet. Hon satt hemma framför datorn och spelade lite Norrskenet före läggdags.

– Jag blev helt chockad när jackpotten slog in. Men jag vågade inte väcka min man. Han skulle upp tidigt dagen därpå så det dröjde faktiskt till nästa eftermiddagen innan han fick reda på att vi hade vunnit 190 000 kronor, berättar Maria och skrattar.

Maria vann 4 000 på en av våra jackpottar härom året och nu var turen framme igen. Men den här gången blev summan betydligt högre. 

– Det är otroligt mycket pengar. Nu ska jag betala av lite skulder och så blir det en resa. Kroatien verkar väldigt fint. Dit vill jag åka.

Annika från Gotland vill också ut och resa för sin jackpottvinst. En Londonresa med extra allt är redan inbokad. 

– Och så ska jag lösa lånet på min bil så att den blir bara min, berättar Annika som vann sin jackpott i bingospelet Stjärnjacken.

En egen bil blir det även för Peter från Göteborg. Vi hann knappt lansera vår nya Bilbingo innan han fick jackpott och la beslag på en bil värd 150 000. Plus 7 169 kronor i bensinpengar.

– Jag älskar att fiska och nu får jag äntligen en egen bil som kan ta mig ut i naturen. Jag är överlycklig, säger Peter.

Stort grattis till Peter, Maria och Annika!

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>

jackpottar vinnare miljonlotteriet