Miljonär på nitlotten

Vivi-Anne vann 1 miljon

Vivi-Anne vann 1 miljon – på nitlotten!

Under kan inträffa. Det vet Vivi-Anne från Ånäset. Hennes trista nitlott förvandlades till en miljonvinst i vår unika extradragning Nitlottsmiljonären.

Vår senaste nitlottsmiljonär heter Vivi-Anne och bor i Ånäset strax utanför Robertsfors. Hon tog emot det omtumlande beskedet i hemmet en sen eftermiddag.  

– Du må tro att jag blev förvånad när rösten i luren berättade att jag vunnit en miljon på min nitlott. Jag trodde att det var någon som skojade. Det har tagit ett par dagar för mig att fatta, men nu känns det mycket bra, säger Vivi-Anne

Men hon har ännu inte bestämt sig för vad hon skall göra med vinsten, det har gått för kort tid. Sådana beslut behöver ta tid menar Vivi-Anne.

– Det är skönt att bara ha pengar på banken, jag ser det som en riktigt bra pensionsförsäkring. Sedan har jag ju en halv miljon att köpa saker för hos Miljonlotteriet och det finns så mycket att välja på så jag har inte bestämt mig ännu.

För Vivi-Anne innebär miljonvinsten dubbel glädje. Samtidigt som hon nu kan förverkliga sina drömmar bidrar hon med sitt lottköp även till att utsatta i samhället får hjälp.

– Vi på Miljonlotteriet och IOGT-NTO har en gemensam dröm: Att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Därför går allt överskott till IOGT-NTO. De senaste tio åren har vi bidragit med mer än 1 miljard, berättar Åsa Fredriksson, kommunikationschef på Miljonlotteriet.

Följ oss på Facebook >>
Se våra filmer på Youtube >>

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>


vivi-anne nitlott miljon nitlottsmiljonären miljonlotteriet vinnare