Miljonlotteriet - Doris vann 1,1 miljoner

Jackpottvinnaren

Doris från Östersund vann Jackpot

Årets andra jackpotvinnare är dragen! Den glada vinnaren av 1 122 382 kronor är Doris från Östersund.

När Doris fick samtalet om vinsten trodde hon först inte att det var sant. Och först när hon ringt tillbaka för att dubbelkolla var hon säker på att hon vunnit.

– Jag var inte hemma när samtalet kom så efter att jag pratat med min man så tänkte jag, detta får jag dubbelkolla! Berättar Doris.  

Hon, som varit prenumerant i över 40 år och vunnit en hel del småvinster, är glad att hon lyssnade på sin man och fortsatte prenumerationen. Ja, jag har sagt att vi ska sluta prenumerera men så har vi ändå fortsatt. Och det är så klart roligt nu! Säger den glada vinnaren. Hon firade med att vara ute i trädgården och Efter en god natts sömn vet hon hur hon ska spendera vinsten: Den ska till stor del gå till välgörenhet, berättar Doris, något som hon och hennes man brinner mycket för.

– Vi ger mycket till välgörenhet redan nu, så det känns väldigt fint att kunna göra det ännu lite mer och lite oftare. 

Doris som gillar att resa och har gjort några lite längre resor tidigare under åren kan absolut se att resa lite skulle vara roligt att använda vinsten till.

– Nu när man är lite äldre vore det härligt att göra några lite kortare resor. Det är fint att ha en weekend i Stockholm. Berättar hon.

Tidigare har hon bara rest tillsammans med sin man men nu är det inte omöjligt att både barn och barnbarn följer med på resan.

– Ja, det är inte helt otroligt att vi kanske reser alla tillsammans nu. Det hade alldeles säkert blivit väldigt roligt! 

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>

Vill du ha chans på nästa Jackpot? Bli prenumerant nu. 

miljonlotteriet