Bitten började semestern med jackpott!

den 8 augusti 2012

Stjärnjackens jackpott på 221 812 kronor blev ett rejält tillskott i reskassan! Inte långt efter lyckas Bitten pricka in Journalrutans jackpott på 8 223 kronor. Vilken sommar!

Bitten skulle precis påbörja sin semester och väskorna till Grekland var redan packade. Det var då det hände.

Hon satt spänt och väntade på att boll nummer 48 skulle dimpa ner för full bricka på Stjärnjacken. Rätt bingoboll kom och vilken reskassa det blev! 221 812 kronor närmare bestämt och Bitten kan numera titulera sig den näst störste jackpottvinnaren hitintills på Miljonlotteriets Bingo. 

   – ”Helt otroligt och det är fortfarande svårt att förstå. Det känns varje dag!”

Väl hemma från resan provar Bitten lyckan igen och än en gång prickar hon in en fantastisk jackpottvinst. Den här gången var det Journalrutans jackpott på 8 223 kronor. Vilken semester!

   – Livet blev lättare, säger Bitten som har betalat av bostadslån i första hand. Utöver det har storvinsten gått till att bjuda familjen på resan ner till Grekland, lite nya möbler hemma och en badrumsrenovering är också på gång.

Barnbarnen har även fått ett bidrag in på sparkontot och resten kommer att gå till vardagliga saker!   

   – ”Det är så skönt att slippa tänka och bara kunna leva gott!”

Stor grattis och lycka till framöver önskar vi Bitten!

Vill du också ta chansen att vinna en jackpott? Registrera dig som kund till Miljonlotteriet här eller starta ett bingospel direkt!

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>

Bitten vann drömvinsten när hon spelade bingo online