Fakta om Miljonlotteriet och dess verksamhet

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. 

Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor.

Allt startade med en dröm och en önskan om att göra skillnad. Drömmen om en värld där alkohol och andra droger inte förhindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. Stig Kroon, en passionerad och driven entreprenör, lade 1964 grunden till det som i dag är Miljonlotteriet. Då, ett litet företag med tre anställda där allt gjordes av alla, från vinstpaketering till lottutskick. I dag görs fortfarande mycket på plats i Mölnlycke, men med cirka 60 anställda och hundratals personer engagerade via säljare och samarbetspartners. Miljonlotteriet är spelaktören som är bäst på att skapa och förverkliga små och stora drömmar.  

Miljonlotteriet erbjuder dig marknadens mest förmånliga provisionsvillkor. På alla lotter du säljer tjänar du 15 % (inkl. moms) av lottens försäljningspris i provision. 

På vår Ombudssupport är service och tillgänglighet nyckelord och ett professionellt bemötande 
en självklarhet. Hör gärna av dig till oss med dina frågor, synpunkter och idéer.

Miljonlotteriet Butik
Tel: 031-338 28 30
ombud@miljonlotteriet.se
Metallvägen 4, 435 83 Mölnlycke
www.miljonlotteriet.se/ombud

Öppettider: 
Måndag – fredag: 09.00 - 17.00
Lördag – söndag: Stängt