Välkommen in i gemenskapen!

Sitt inte ensam! I våra bingorum pågår verksamheten för fullt, och du är varmt välkommen att uppleva gemenskapen. Våra fantastiska chattvärdar ser till att stämningen är på topp med roliga tävlingar och uppmuntrande ord. Du behöver inte spela för att uppleva stämningen i bingorummen, men vill du prova lyckan har vi brickor från endast 2 kronor.

Enkelt att komma igång
När du kommer till bingosidan kommer du att mötas av två alternativ. Bingorum 1 och Bingorum 2. Vad är skillnaden, och vart ska du?  

Bingorum 1 – hit ska du om du vill ha chans att träffa en chattvärd, omges av andra bingospelare och småprata med dem alla i bingochatten. Här inne utspelar sig dessutom chattspel och tävlingar med fina vinster under kvällar och helger. Många av våra kunder berättar att de just här träffat vänner för livet, något som vi älskar och uppmuntrar på Miljonlotteriet.

Bingorum 2 – om du vill ha en något lugnare miljö är detta rummet något för dig. Här inne är det inte riktigt lika mycket folk, och ytterst sällan en chattvärd på plats.

Vinn jackpottar
Det är ingen hemlighet att alla strävar efter en jackpott. När du lyckas få en bricka full av duttar inom ett visst bollutrop är det du som vinner jackpotten. Hur stor jackpotten är beror på vilket spel du spelar. För varje spelomgång ökar jackpotten eftersom en viss del av alla sålda brickor adderas på jackpottsumman. 

Spela bingo för det goda ändamålet
Visste du att Som en del av IOGT-NTO-rörelsen kämpar vi för en bättre värld. Ett samhälle där ingen far illa av alkohol och droger. Det betyder att för varje bingobricka du köper hos oss, går pengarna till livsviktiga aktiviteter för barn och vuxna över hela landet.

Skapa ditt konto här

Har du redan ett konto är det bara att logga in här