Blommor och blad…

… gör en så glad! Det är inte bara bonus som delas ut i vår härliga bingochatt. Då och då är våra chattvärdar extra generösa och delar ut blomsterkort. Dessa kan du använda i vilken Euroflorist som helst i vårat avlånga land. Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan, som kan dyka upp när som helst i bingochatten. Den som ger rätt svar snabbast vinner ett blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Inte nog med det! Vinnaren får dessutom ge bort ett blomsterkort till värde av 40 kronor till en av sina bingokompisar. Delad glädje är dubbelglädje.

Vill du läsa mer om hur ett chattspel går till? Läs mer här >>

Erbjudandet just nu:
Denna veckan har du chans att vinna ett blomsterkort hela veckan, när en av våra chattvärdar befinner sig i bingorum ett.

När:
Måndag till söndag (11-17 mars 2019)

Bonusvillkor:
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka i ett av våra bingospel när frågan ställs i chatten. Blomsterbudet spelas varje dag i bingorum 1 när en chattvärd är på plats  från och med måndag 11/3 till och med söndag 17/3.

Spela Bingo >>

Fler erbjudanden denna veckan >>