Delad glädje är dubbel glädje!

I miljonlotteriets bingo är det inte bara vinster från bingo man kan vinna. Chattvärd är alltid redo med en kappsäck full med bonusar att dela ut. För att vinna en bonus gäller det att svara rätt svar snabbast på ett av våra chattspel. Du vinner då lika mycket som brickan kostade i spelet som frågan ställs i. Denna här gången vill våra chattvärdar vara lite extra generösa. De vet om att det inte alltid är lätt att vara snabbast på tangenterna. Därför blir det inte bara en vinnare i chattspelen, utan det blir två. Lycka till!

Erbjudandet just nu:
När chatvärden är på plats mellan 18:00 – 21:00 under helgen har du dubbelt så stor chans att vinna bonus på våra chattspel. Chattvärd utser två vinnare till varje spel. Det är dock inte dubbla vinnare när varuvinster tävlas ut.

När:
Måndag – söndag

Villkor: 
För att få vara med i dubbla vinnare krävs det att du har minst en köpt bricka i omgången som frågan ställs i. Chattvärden utser vinnarna. Du vinner lika mycket i bonus som brickan kostade. Tävlingen pågår som vanligt i bingorum ett, förutsatt att det finns en chattvärd på plats.

Till Bingot >>

Fler erbjudanden denna veckan >>