Pangerbjudande till dig! 

Beställ lotter och betala endast 99 kronor för dina sex första lotter (ordinarie månadskostnad 300:-). Du får dessutom 6 extra lotter utan extra kostnad i din tredje leverans. Men inte nog med det. Vi bjuder även på en månad fri Spotify eller BookBeat.

Spotify ger dig tillgång till obegränsat med musik och de populäraste poddarna. Välj bland över 30 miljoner låtar, allt från Beatles och gammal schlager till det absolut senaste. Gör egna spellistor och lyssna på all din favoritmusik i din dator, mobil, surfplatta eller tv.

BookBeat erbjuder möjligheten att lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker i mobilen och surfplattor. Välj bland tiotusentals böcker för alla smaker. Utöver titlar på svenska kan du även välja böcker på engelska, tyska och finska. Lyssna och läs obegränsat. 

Beställ din prenumeration via formuläret nedan. Eller ring oss i dag på 031-338 28 21
Inom en vecka kommer du att få ett mail med en personlig kod och instruktioner om hur du aktiverar din premie från Spotify eller BookBeat.

Erbjudandet gäller enbart dig som inte haft en aktiv prenumeration den senaste månaden. Fraktavgift på 20 kronor tillkommer. Erbjudandet gäller till och med 2019-11-30. Ingen uppsägningstid.

Beställ dina lotter här