Bli prenumerant på Miljonlotteriets populära skraplott Original. Du får dina sex första lotter för endast 149 kronor!

199 kronor första månaden + två Mon Amie-muggar i premie
Bli prenumerant på skraplotten Original i dag och betala endast 199 kronor för din första lottleverans (ordinarie pris 300 kr). Dessutom bjuder vi på två stycken Mon Amie-muggar från Rörstrand utan extra kostnad i din tredje leverans.

Skraplotten Original ger dig möjlighet att vinna fantastiska varuvinster värda upp till 5 miljoner kronor. Vinner du vinster mellan 50 kronor och 5 000 kronor, väljer du bland varuvinster och upplevelser i vår vinstshop. När du vinner vinster värda 10 000 kronor upp till 5 000 000 kronor, har du möjlighet att välja ur ett utbud med fantastiska vinster som till exempel hus, bilar, båtar och resor.

Som prenumerant får du sex nya lotter varje månad. Endast 20 kronor i fakturaavgift tillkommer. Det är ingen bindningstid och du är med så länge du själv vill.

Miljonlotteriet är lotteriet för dig som känner att andras välmående är högsta vinsten. Som vet att det går att bry sig, istället för att låta bli. Här ger varje lott du köper fler människor stöd att komma till en trygg och drogfri miljö.

Sugen på att komma igång och vinna? Beställ din prenumeration via formuläret nedan.

 

OBS! Erbjudandet gäller tom 2019-05-22