Fyra erbjudanden till dig

Du behöver inte vara miljonär för att sätta guldkant på tillvaron. Det räcker med att vara kund hos oss på Miljonlotteriet. Tillsammans med Let’s deal vill vi erbjuda dig en unik chans att uppleva lite mer lyx i vardagen.

Vi är så glada över att du är kund hos oss. Som tack har vi tagit fram fantastiska erbjudanden till dig som du kan ta del av under hela juni. Det är inte alla våra kunder som får detta, utan endast de som varit kund i minst sex månader. Varje vecka under denna månad kommer vi att presentera fyra nya erbjudande till dig. Här nedan ser du erbjudandena för vecka 24. Nästa vecka kommer fyra helt nya erbjudanden.

Och du, med rabattkoden MILJONLOTTERIET10 får du 10% extra rabatt på utvalda deals.

GÖR SÅHÄR: 
1. Klicka på det erbjudande som du vill ta del av, då hamnar du på Let's deals hemsida.
2. Klicka på Köp! för att skapa ett konto genom att fylla i dina uppgifter.
3. För att ange rabattkoden MILJONLOTTERIET10, klicka på Jag har en rabattkod och slutför ditt köp.

Rabatten gäller endast på de utvalda dealsen som presenteras på den här sidan. Gäller max 1 köp per person och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Deal 1: Urläckert klockarmband

Pris: 149 kronor, värde 499 kronor
Är det på tiden att du byter ut ditt gamla klockarmband? Då är detta ett klockrent tillfälle! Med denna deal kan du fräscha upp din klocka med trendig mocka. Finns i fem färger och passar de flesta klockor. Alla tiders! 

Till erbjudandet på Miljonlotteriet

Deal 2: Njut av lyx vid havet

Pris: Från 1 995 kronor, ordinarie pris 3 190 kronor
Längst ut på västkustska Tjörn, där soldränkta klippor möter havet, ligger Björholmens Marina & Sealodge. Här kan du avnjuta fantastisk mat, ha det gott i värmen ifrån både havsbastu och badtunnor och hänföras av utsikten över havet. En övernattning för två, middag och frukost ingår.

Till erbjudandet på Miljonlotteriet


Deal 3: Snygg och bekväm Tankini

Pris: 199 kronor
En tankini är en smart kombination av bikini och baddräkt. Perfekt i vårt ombytliga klimat där solen kommer och går som den vill. Rulla upp linnet när du vill sola, och rulla ner det när molnen tar över. Setet består av ett linne och bikinitrosa i tre olika modeller.  

Till erbjudandet på Miljonlotteriet

Deal 4: Stort spa- och middagspaket

Pris: 3 395 kronor, ordinarie pris 5 780 kronor
Massage, hudvård och kroppsbehandlingar. Bastubad och jacuzzihäng. En övernattning för två och en läcker middagsbuffé. Allt det får du uppleva på Sigtunahöjden Spa till ett riktigt bra pris med den här dealen. Ett utmärkt sätt att ladda batterierna. 

Till erbjudandet på Miljonlotteriet