background background

Stöd utsatta barn och unga
– vinn miljoner

Intropris 149 kr första månaden (ord. pris 300 kr) + 6 extra lotter i premie! Endast 20 kronor i fakturaavgift tillkommer.

Villkor

Bli prenumerant i två enkla steg, börja här

Jag vill inte använda BankID
Lottfjäder Miljonlotteriet Original

Vill du beställa på telefon? Ring oss så hjälper vi dig: 031-338 28 21

Tillsammans gör vi fler till vinnare

Det här är lotteriet för dig som känner att andras välmående är högsta vinsten. Som vet att det går att bry sig, istället för att låta bli. Här ger varje lott du köper fler människor stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Gå med i dag och stöd IOGT-NTO-rörelsens viktiga arbete som räddar liv. Varje dag. Tillsammans gör vi skillnad.

Max fick sin ungdom tillbaka

När mamma luktar konstigt och inte kan gå – då står inte hemmet längre för något tryggt. Det vet Max. För honom var hemma lika med en klump i magen. Max tog varje chans han kunde att komma hemifrån och Ungdomens nykterhetsförbund, UNF, blev hans livsviktiga andningspaus.

Alicia fick en ny start i livet

När Alicia växte upp dracks det mycket alkohol i familjen och i umgängeskretsen. Det fanns aldrig riktigt utrymme att vara barn, och oron att göra fel gjorde att hon till slut brände ut sig. Nu ger Alicia andra chans till en bättre start i livet, genom aktiviteter som möjliggörs med hjälp av Miljonlotteriet.

Bli prenumerant i två enkla steg, börja här

Jag vill inte använda BankID

Glädjen av att ge. Känslan av att vinna.

Goda gärningar är värda att belönas. Därför vill vi ge dig något tillbaka för din omtanke: En smula spänning i stunden – och vinster som varar långt efter att den härliga vinstkänslan har lagt sig. Små vinster som förgyller tillvaron i vardagen. Stora vinster som kan förändra ditt liv med.

Roger vann 5 miljoner!

Roger från Västerås hade länge drömt om att någon gång ha råd att renovera sin bostad. En skraplott från Miljonlotteriet förverkligade drömmen med råge. Roger skrapade fram fem miljoner!

– Nu blir det ett helt nytt hus. Jag är så glad, kan inte förstå det, jublar den lycklige vinnaren.

Bli prenumerant i två enkla steg, börja här

Jag vill inte använda BankID