Nu är det dags för tävling!

Vad roligt att du tittar in här! Vi gissar att det är för att du är sugen på att tävla? Kul! Det är busenkelt och roligt. Genom att delta i tävlingen ger du dig själv en chans att vinna fina priser värde tusentals kronor.

Visst vore det roligt att vinna? Vi på Miljonlotteriet är vana med att handskas med vinnare. Varje år delar vi ut fina vinster, drömresor och bilar till glada vinnare runt om i Sverige. Som mest kan du vinna 5 miljoner på våra prenumerationslotter, men här och nu kan du vinna ett annat riktigt fint pris. Vad sägs om en Garmin sportklocka värde 3 000 kr, Högtalare från Voxel värde 2 000 kr eller ett kastrullset med tillhörande knivset värde 2 600 kr? Som vinnare väljer du själv vilken av vinsterna du vill ha! Tänk på att eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

På reklamlotten du fick utav oss finns en fråga under skrapfältet. För att svara på den behöver du först skapa ett kostnadsfritt konto. Är du redan kund kan du logga in här nedan. Tävlingen fortsätter i nästa steg.

Nyfiken på våra tidigare vinnare? Vi presenterar dem här!

Kliv in i vår spännande värld här

Att skapa ett konto är kostnadsfritt och tar bara en minut.

Har du redan ett konto? Klicka här!