Skrapa en lott online och vinn en Volvo XC60

Bilen alla pratar om

Med sin eleganta interiör, nydanande teknik och atletiska formgivning väcker Volvo XC60 ett omedelbart ha-begär. Den här bilen och många fler kan du vinna här på Miljonlotteriet.
Fantastiska material 
För dig som uppskattar den svala skandinaviska stilen präglad av naturliga och exklusiva material, är XC60 verkligen en fröjd för ögat. Modellen beskrivs som en atlet bland bodybuilders. Och den relativt nätta formgivningen är något som definitivt skiljer den från andra vräkigare modeller i SUV-kategorin. 
Massor av smart teknik
De T-formade LED-strålkastarna ger dig bästa möjliga sikt utan att blända mötande trafik. Dessa, tillsammans med mängder av inbyggda säkerhetssystem skyddar dig från kollision i de mest kritiska lägen. Men de tekniska funktionerna sträcker sig så mycket längre än så. I höga hastigheter anpassas styrningen automatiskt med små, mjuka korrigerar vilket gör din körning extra behagllig.
Fantastiskt ljud i bilen

Med Bowers & Wilkins ljudsystem kan du njuta av din favoritmusik för exceptionell ljudkvalitet samtidigt som de olika navigationstjänster gör att du alltid hittar dit du ska. En bil som tar dig in i framtiden. 

Testa en skraplott Original så kan XC60 bli din