Stöd IOGT-NTO med en gåva

Gör skillnad – ge en gåva

Just nu kämpar IOGT-NTO-rörelsens eldsjälar runt om i landet för att hjälpa de som drabbats hårdast av coronakrisen. Ditt bidrag gör skillnad för tusentals barn och vuxna. Många i akut behov av stöd. Du möjliggör bland annat: 

Stöd till barn som har det jobbigt hemma

Coronakrisen påverkar oss alla. Men när samhället stänger ner drabbas barnen som redan har det jobbigt hemma extra hårt. Med din hjälp kämpar IOGT-NTO-rörelsen för att ge utsatta barn och ungdomar chans till trygghet och gemenskap mitt i kaoset. Genom aktiviteter och nätverk av kompisar och vuxna som finns där när det behövs som mest.

Hjälp till utsatta att klara vardagen

För unga som lever med missbruk och våld i familjen. Och för de som kämpar mot ett livshotande beroende varje dag. På orter runt om i hela Sverige finns IOGT-NTO-rörelsens eldsjälar tillgängliga. För att ge stöd och hjälp åt de som har det extra svårt att klara vardagen mitt i krisen.

Drogfria nätverk som räddar liv

När jobb och arbetskamrater försvinner. Sociala aktiviteter ställs in. Och alkoholkonsumtionen i samhället ökar dramatiskt. Då är risken för återfall större än någonsin. Genom ditt bidrag möjliggör du drogfria nätverk och aktiviteter landet över som hjälper utsatta att ta sig igenom krisen tillsammans.

Vinstnummer: gift_150kr

  • Vinstvärde: 150 kr
Populära produkter i samma prisklass