Vinn din dröm och förverkliga någon annans

Vägen till dina drömmar går genom oss

En vinst i Miljonlotteriet kan förändra ditt liv för alltid. Och mer därtill. För när du vinner drömhojen, segelbåten, ditt nya hem eller något annat du önskar dig, då ser vi till att tusentals barn och ungdomar får chans till en bra start i livet. Genom trygga och drogfria aktiviteter där alla får en möjlighet att växa. Och mod att följa sina drömmar – vilka de än är.

Du kan skrapa våra digitala lotter direkt i datorn eller din smartphone, och bli miljonär i väntan på bussen. Testa vårt populära online-bingo med massor av rolig underhållning och skön gemenskap. Hos oss spelar du alltid på ditt sätt – när du vill. 

Vi dubblar din första insättning!

När du gör din första insättning och spelar för den, så får du tillbaka samma belopp du satt in. Det ger dig dubbelt så mycket vinstchanser. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för.

Exempel: Sätt in 50 kronor, så får du 50 kronor extra.

Läs våra bonusvillkor här >>

Våra bonusvillkor:
Du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning. Dina spelköp betalas i första hand med eventuellt bonusbelopp och därefter med kontanta medel. Som mest kan du få 225 kronor i bonus. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du behöver ha omsatt din insättning inom 90 dagar efter att din insättning gjordes för att erhålla bonusbeloppet.

Låt oss skapa ditt spelkonto

Det kostar ingenting och tar bara en minut.