Våra chattvärdar

Lär känna våra chattvärdar

Det du inte visste om oss

Ligger du sömnlös om nätterna och undrar vad Fredrik har för högsta dröm? Eller vad Sofia har lärt sig av att ha nio husdjur?

Du kan sluta undra nu här kommer all information som du behöver om våra härliga chattvärdar!

Klicka här för att spela bingo och prata med oss!

 


 
   
sandra chattvärd miljonlotteriet bingo    Sandra: Tjejen som drar skämt - med sig själv

Man kan säga att Sandra är en äldre kvinna som fastnat i en ung kropp. Hon älskar att bara vara hemma och titta på tv, plocka svamp och att köpa gamla saker på loppisar.

Hon bor i en skolåda av betong tillsammans med sin fantastiska sambo och något för tjocka katt. Alla tre drömmer om att lämna asfalt och betong och flytta ut till landet, till ett vitt stenhus med gamla trägolv och en uppvuxen trädgård. Då hade hon äntligen haft plats för att bjuda hem alla bingospelare på fredagsmys.

I snart 25 år har Sandra varit bästis med sin mamma, de klickade redan från start kan man säga. Tillsammans skrattar de mycket, men mest skrattar nog Sandra åt sig själv.


sofia chattvärd miljonlotteriet bingo
 
  Sofia: Djurvännen vid havet

Sommaren 1985 tog Sofia sitt första andetag och andades in frisk och härlig havsluft. Sedan dess har hon varit helt övertygad om att västkusten är det absolut bästa stället på hela jorden.

I dag bor hon ett par hundra meter från havet i ett blått hus som hon målat alldeles själv. Huset delar hon med nio husdjur som lärt henne allt från fästingar till dammsugning. Trots närheten till havet drömmer hon om att en dag bygga en pool utanför huset. Då skulle hon gärna bjuda hem alla bingospelare på ett poolparty. För det är sån hon är, vår Sofia. Fantastiskt snäll och rolig!
 
  Jessica: En matglad cyklist

Om man hör ett högt skratt från Miljonlotteriets kontor så är det förmodligen från Jessica. I 22 år har hon varit glad och är man glad så skrattar man.

Det finns dock tillfällen då Jessica faktiskt är arg, till exempel när hon är hungrig. Det är nog därför hon är så himla noga med att alltid vara mätt, för med ett enormt matintresse är hon proppmätt nästan jämt.  Kanske är det inte så konstigt att hennes högsta dröm är att resa till Karibien – till stället där man tar tillfället i akt att fira kring mat hela tiden.

Om hon skulle anordna en utflykt med alla bingospelare hade det blivit ett cykelrace. Till närmsta sushirestaurang.

     

 

  Fredrik: Den äventyrliga läraren

Det kanske inte är så konstigt att Fredrik drömmer om att resa jorden runt. Har man ägnat ena halvan av sitt liv i en snödriva i Boden och andra halvan i ett stressigt tentaplugg faller det sig ganska naturligt.

Det är dock inte värmen och lugnet han vill åt, utan äventyret. Kanske är det även äventyret som lockat honom upp på krångliga klätterväggar och in i en värld av kampsport?

När Fredrik inte är ute på äventyr läser han gärna en bok. Under sina snart 29 år har han läst tusentals böcker. Om han någonsin skulle läsa en bok högt för bingospelarna, så hade han läst "I tunga vintrars mage". Den är spännande!

   

 
  Carl: Studenten med gura

Carl har många bollar i luften vilket gjort honom till en mycket skicklig jonglör – försöker man förverkliga två stora drömmar samtidigt så har man nämligen lite att bolla med. Blott 23 år gammal och han sliter som ett djur med både sina juridikstudier och med strängarna på en gitarr.

När han inte klingar på livets melodi ligger han raklång i soffan och försvinner in i en tv-serie, eller så fångar han livsinspiration i musik från förr. Om han skulle plocka fram sin gitarr och spela en låt för alla bingospelare så hade han bjudit på nåt av Lars Winnerbäck.

     


 
  Cornelia: En härlig sötsak

Om det står fika på kontoret så är det med största sannolikhet Cornelia som ligger bakom. Det spelar ingen roll om det inte finns något att fira – hon bakar ändå. Sedan hon kom till världen år 1988 har hon berikat många människors liv med sina fantastiska bakverk.

Utöver bakningen gillar hon förstås att dricka kaffe och äta upp sina godbitar tillsammans med sina vänner. Hennes högsta dröm är att få åka till Brasilien och ha picknick på stranden. Då skulle hon kunna sola och äta kokoskakor samtidigt.

Om hon skulle bjuda alla bingospelare på fika så skulle hon ordna ett dessertbord med sega kolakakor, mandelskorpor, syltkakor och gräddtårta. Gott va?

​ ​ ​ ​