Bingohelg

Superbingohelg!

Fyll upp almanackan och spelplånboken i helgen!


Du vet väl att du kan fylla upp almanackan med massor av roliga helgaktiviteter? I vårt bingorum finns det alltid något att göra. Under helgen kan du dessutom fylla upp spelplånboken också!  LÖRDAG
    Carls generösa frukost


Lördagens frukostbonus gäller från klockan 8 till 12 och ger dig 100 kronor extra att spela för!sofia chattvärd miljonlotteriet bingo    Sofias deckargåta
Nu har det hänt igen. Ännu ett brott har begåtts och klockan 18 tar Sofia dig till sin hjälp för att lösa det. Kan du lista ut vem den skyldige är? I så fall har du chans att fylla på din spelplånbok rejält!

Vill du veta mer? Kolla här!

 
  SÖNDAG
    Carls frukostbuffé
I dag finns det mycket att plocka på sig under våra tidiga frukosttimmar. Utöver rosor kommer vi att bjuda på massor av extra bonus att spela för! Vinn ett chattspel och vi multiplicerar vinsten med det antal bingobrickor du köpt.

Frukostbuffén gäller från klockan 9 till 12.sofia chattvärd miljonlotteriet bingo    Upplev världen med Sofia
Vad sägs om en kväll utomlands? Klockan 18 styr Sofia sin skuta mot Karibien där ni kommer att kryssa bland kluriga frågor. Lista ut svaren på frågorna och knäck "koden" så har du chans att vinna 100 kronor att spela för.

Mer info hittar du här!

bingoshema miljonlotteriet
​ ​ ​ ​