Vill du bli vår schlagervinnare?

Det är inte bara Europa som ska utse en storslagen vinnare på lördag utan även Miljonlotteriet. Scenen hittar du i bingorum ett och tävlingen pågår från klockan 18 till 21.


Hade du någonsin kunnat tro att du skulle ställa upp i en schlagertävling? Är det kanske en dröm som blir verklighet? På lördag är faktiskt scenen din och vinstmöjligheterna är många. Vem vet, kanske kommer det regna konfetti över dig vid kvällens slut?

Kom och plocka bonus i vår trädgård
I kväll ingår en vinnarkram i alla schlagerfrågor. Vinnaren av chattspelet får krama om valfri bingospelare som belönas med samma bonuspeng som vinnaren!

Dansa i neon
Det är dags att kliva upp på scen och framföra ditt bidrag. Vi har satt ihop text och musik, din uppgift är att klura ut vilka fyra schlagerlåtar vi satt ihop. Vi vill ha låttitel, artist och årtal! Mejla in ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se. Den som gör bäst ifrån sig vinner såklart en sångfågel. Miljonlotteriets sångfågel är värd 1 000 kronor och ser ut så här. Se till att vara väl förberedd, någon gång efter klockan 20 är det dags.

Det börjar verka Kryss, banne mig
!
Under kvällen kommer du att få ett par kryssfrågor vars svar ska in i korsordet nedan. Vi är ute efter det rosa ordet och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. I potten står ära och beröm men även prispengar såklart! Tre vinnare utses och första pris är 150 kronor, andra pris är 100 kronor och tredje pris är 50 kronor i bonus. 

Är du sugen på att lyssna på schlager när du lirar bingo? Kolla in våra svängiga spotifylistor >>


schlager 2014 final vinn miljonlotteriet
​ ​ ​ ​