Miljonlotteriet bingo - just nu får du 150 kr i startbonus

Prova bingo

Det finns alltid tid för bingo!

Har du inte spelat bingo hos Miljonlotteriet förut? Inga problem, det är busenkelt och jätteroligt! Just nu bjuder vi dig på 150 kronor extra att spela bingo för.

Vad kul att du är sugen på en omgång bingo! I vårt bingorum finns, förutom vinstchanser och spelglädje, bingokamrater, tävlingar och pratglada chattvärdar. För att du ska vara väl förberedd innan du tågar in i bingorummet har vi satt ihop ett bra erbjudande och en liten bingokurs. Börja med att sätta in 150 kronor, så bjuder vi på 150 kronor extra!

Hur aktiveras bonusen?
Gör en kontant insättning på 150 kronor, varken mer eller mindre, så får du 150 kronor extra att spela för. Bonusen sätts in på din spelplånbok när du omsatt din insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 14:00 den 7 maj till och med klockan 03:00 den 12 maj.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 22:00 den 13 maj. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Du kan kika på videoklippet nedan för att få en klar bild av hur bingospelandet går till. Om du strävar efter att bli en bingoexpert rekommenderar vi dig att läsa ännu mer här.

Fler användbara länkar för en nybörjare:

Spela bingo >>
Bingoskolan >>
Våra bingojackpottar >>
Våra chattvärdar >>
Kampanjkalendern >>

Prova att spela bingo hos Miljonloteriet. Just nu får du 150 kronor extra i bonus när du sätter in 150 kronor.
​ ​ ​ ​