Bingobrev vecka 16

Prylbingo

Vi dukar fram nya vinstchanser

Vår bingofamilj växer så det knakar. I dag vill vi presentera vårt senaste tillskott Prylbingo, ett bingospel med mängder av olika vinstchanser!

Prylbingo är ett klassiskt bingospel och jackpotten, som startar på 2 000 kronor, blir din när du får en rad inom 11 bollar. För bara 7 kronor får du hugga in på denna bricka som rymmer både jackpottchanser och en extravinst i form av skålar från Rörstrand.

Just nu bjuder vi dig på en extra bricka Prylbingo varje gång du köpt två!

Hur aktiveras bonusen?
När du köpt och spelat klart två brickor av Prylbingo så sätts brickans värde. 7 kronor, in på din spelplånbok. På så sätt kan du få en tredje bricka utan extra kostnad. Erbjudandet gäller om och om igen under den aktiva perioden. Du behöver inte köpa två brickor i samma bingoomgång. Du kan endast få en bonus, alltså 7 kronor, per bingoomgång.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 13:40 den 14 april till och med klockan 23:59 den 14 april.

Tänk på!
Om du aktiverat en insättningskampanj kommer dina spelköp i första hand att gå som omsättning för att få insättningsbonusen. När du fått din insättningsbonus kan du nyttja dagens erbjudande om och om igen! Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

​ ​ ​ ​