Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Vi firar, du får presenterna!


Nu ska vi fira! Det är nämligen världspremiär för vår helt omgjorda sajt och vi är riktigt stolta över hur fin den har blivit. Därför vill vi gärna att du bekantar dig med sajten. Som belöning bjuder vi dig på en Guldskraplott.

Börja med att titta in i vårt nya, fina bingo. När du gör det får du automatiskt 10 kronor insatt i din spelplånbok. För den tian kan du sedan köpa en Guldskraplott, den hittar du genom att klicka på Lotter (längst upp i menyn). Om du hellre vill köpa till exempel fem stycken Tvåkronan-lotter eller kanske bingo för din bonus går det också bra. 

Sedan tycker vi att du också ska klicka på Min sida (som du, när du loggat in, hittar vid pilen bredvid ditt namn allra längst upp på sidan) och se all praktisk information som vi samlat där. Avslutningsvis bör du förstås också klicka på Vinster och se hur fin och informativ den nya vinstshopen är.

Bonuspengarna sätts in i din spelplånbok så snart du loggat in och gått in i bingot, till exempel genom att klicka på den första länken nedan och därefter på den orangefärgade knappen "Till spelet". Det ställs inga motkrav på dig utan det är bara att spela och hålla tummarna! Lycka till!

Kampanjen gäller under perioden 6 juni - 6 juli.


Skrapa nu >>
Se övriga aktuella kampanjer >>
Bli kund hos Miljonlotteriet >>

​ ​ ​ ​