Häng med på vår Halloweenfest!

Halloweenfest

Unna dig både bus och godis!

Hela helgen späckad med extra vinster för dig som vågar. Missa inte tävlingar och annat bus som Halloween helgen har att bjuda på.


Hela fredagen och lördag bjuder vi på godisregn i chatten och billiga brickor!

Missa inte att på fredag har vi sänkt priset på flera bingospel! Jo, det är sant, läs mer här >> Var tredje chattspel kommer chattvärden utöver bonusvinsten även bjuda på en godisvinst som är en påse med smaskiga ”Hallon lakrits skallar".
För att delta i chattspel och svara på kluriga frågor måste du ha köpt en bingobricka i det pågående bingospelet eller en digital lott. Du måste ha köpt den digitala lotten minst 10 minuter innan chattvärden skriver chattspelet i bingochatten. Varje kund kan vinna max tre godispåsar per dag.

Torsdag     

 

Klockan 18.00 spelar vi ett mycket vågat Restips med 600 kr i vinstpotten! Läs mer här>>


Fredag   Klockan 9-11 och 18-20 löser vi korsord i bingochatten och den här veckan har vi vridit till det med att inte bara ge vinst till den som svarar rätt först. Kuslig bra för alla! Läs mer här>>
Lördag   Klockan 9-14 kan du vinna ”Morgonens bus”. Skriv ett roligt bustips till vinnare@miljonlotteriet.se och få chansen att vinna 50 kronor extra att spela för. Vinnaren kommer att presenteras av chattvärd i chatten innan passets slut.
Lördag    Klockan 18-20 spelar vi en ruggig Tipsrunda med läskiga svar. Vågar du stanna och vinna mer pengar att spela för? Läs mer här>>

Vi ses i chatten, buuuuuu! Oj, vi menar lycka till!

miljonlotteriet_halloween
​ ​ ​ ​