Miljonlotteriets julkalender - öppna lucka 12 och få ett fint erbjudande

Julkalender

Vinn en julstjärna i dagens chattävling och två brickor gratis till alla!

I dag har vi en kul chattävling som kommer sprida ljus och värme åt vinnaren. Dessutom får alla två brickor till vitjul bingo! Hohoho!

På grund av sjukdom så kommer inte chattvärden in kl 14.00 utan kl 19.00. Det vill vi kompensera er med att bjuda på två brickor till till VitJul Bingo. Från kl 14.30 - 21.30 kan du skriva koden "vitjul" och då får du 10 kr till ditt spelkonto som du kan köpa brickorna för. Klicka här och skriv in koden>>

Är du sugen på att vinna en vacker julstjärna? Då ska du vara med i dagens roliga chattävling. Spelas i chatten i dag mellan 08:00–22:00 och du kan vinna en vacker dekorationsstjärna från Markslöjd

Alla som deltar i dagens chattspel har alltså chansen att vinna en jättefin dekorationsstjärna från Markslöjd. Totalt kommer våra chattvärdar att lotta ut sex dekorationsstjärnor i chattspel.  

OBS! För att delta i chattspel och vinna extra vinster måste du har köpt en bingobricka. Chattvärden kommer att lotta ut 2 stjärnor per chattpass och vinsterna lottas ut utan förvarning. Du kan vinna tre chattspel per chattpass och detta är en extravinst utöver dem vanliga, vilken innebär att du kan vinna tre vanliga chattvinster och en varuvinst. Ni kan vinna max en ljusstake vardera under dagen.

Lycka till!

Fina erbjudanden i Miljonlotteriet julkalender 2015
​ ​ ​ ​