Miljonlotteriets julkalender - öppna lucka 23 och få ett fint erbjudande

Julkalender

Köp 5 och få 2 extra!

Toppvinsten på vår skraplott Vit Jul är 2 miljoner. Med dagens erbjudande bjuder vi dig på två extra miljonchanser när du köpt 5 lotter!

Bli en vinnare med vår populära lott Vit Jul och hjälp samtidigt utsatta barn i jultider. Med dagens erbjudande får du extra mycket lotter för pengarna. Vi bjuder dig på 2 extra Vit Jul när du köpt 5. Erbjudandet gäller om och om igen fram till 23:59.

Hur aktiveras bonusen?
När du köpt och skrapat klart fem Vit Jul lotter så sätts bonusen på 40 kronor in på din spelplånbok. På så sätt kan du få två lotter till utan extra kostnad.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 09:00 till och med klockan 23:59 den 23 december. Erbjudandet gäller flera gånger, du kan dock få max 200 kronor i bonus sammanlagt under hela kampanjperioden.

Tänk på!
Om du aktiverat en insättningskampanj kommer dina spelköp i första hand att gå som omsättning för att få insättningsbonusen. När du fått din insättningsbonus kan du nyttja lotterbjudandet. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>

Upptäck Miljonlotteriets julkalender
​ ​ ​ ​