Miljonlotteriets julkalender - öppna lucka 24 och få ett fint erbjudande

Julkalender

En julklapp med vinstchanser!

Hoppas du får en härlig julafton i dag! Skulle du bli sugen på lite bingo och lottskrap mitt i firandet har vi en fin bonus till dig. Vi bjuder på 100% extra att spela för när du gör en insättning. Bonusen gäller en gång per dag under helgen. 

I dag kommer tomten till alla våra bingospelare. Han dubblar din insättning upp till 200 kronor i flera dagar. Passa på att fylla på din spelplånbok och kom in och mys i våra bingorum. Du kan naturligtvis även använda pengarna till att skrapa våra lotter. 

God jul till er alla från oss alla på Miljonlotteriet!

Klicka här för att göra din insättning >>

Så här fungerar helgens bonus:
Vi dubblar din nästa insättning upp till 200 kronor. Erbjudandet gäller en insättning per dag från och med 24 december klockan 09:00 - 27 december klockan 23:00.

Bonusen utbetalas till din Spelplånbok efter att du spelat för det insatta beloppet senast den 28 december kl 08:00 (bonussaldo räknas ej). Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Bonusen kan inte kombineras med andra insättningsbonusar och gäller i första hand. Överföring från Vinstkonto räknas inte som insättning. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. 

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>

Upptäck Miljonlotteriets julkalender
​ ​ ​ ​