Miljonlotteriets julkalender - öppna lucka 8 och få ett fint erbjudande

Julkalender

Få mer att spela för!

Det är inte bara magsäcken som kan fyllas med läckerheter under julen, utan även din spelplånbok. I dag bjuder vi på 50% extra att spela för när du gör en insättning, i dagarna två!

Julen bjuder på så mycket mer än sill och julskinka. Bingo och bonus till exempel. Passa på att proppa spelplånboken full med smaskig bonus! I dag och i morgon får du upp till 200 kronor extra att spela för när du gör en insättning.

Klicka här för att göra en insättning >>

Hur aktiveras bonusen?
Gör en kontant insättning, så får du 50 % extra av oss när du omsatt din insättning. Sätter du in 100 kronor så får du 50 kronor i bonus. Sätter du in 200 kronor så får du 100 kronor i bonus. Som mest kan du få 200 kronor tillbaka på en insättning. Bonusen utbetalas när du omsatt din insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med i dag, 8 december, klockan 09:00 till och med den 9 december klockan 23:59.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person per dag och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 10 december. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>

Fina erbjudanden i Miljonlotteriet julkalender 2015
​ ​ ​ ​