Miljonlotteriets julkalender 2016 - öppna lucka 2 och få ett fint erbjudande

Julkalender – Lucka 2

Tävla och vinn 5 Tjuganlotter!

Har du aldrig provat vår populära butikslott Tjugan så bara måste du vara med i dagens tävling. Svara på frågorna nedan så kan du vinna 5 lotter (värde 100 kronor) som levereras med ett fint gåvokuvert. Perfekt om du vill ge bort lotterna i julklapp istället för att skrapa dem själv.

Tävlingsregler >>

Här är dem fem vinnarna som svarade rätt på frågan och att JUNIS är IOGT NTO verksamhet som skapar aktiviteter för barn.
Stort grattis och ni kommer få ett lottpaket hemskickat till sig värde 100 kr och förhoppningsvis bringar ännu mer vinst!

1. Gunilla från Västerås. "Om man aldrig provar kan man aldrig vinna, men med tre lika kan du med mig försvinna till en söderhavsö eller hotell i Riga, möjligheterna är oändliga."

2. Liselotte från Lidköping. " Med detta paket, man behöver inte truga. Det innehåller mer än en tjuga :)"

3. Martin från Eslöv.  " Med Tjugan i stugan ler gubben och frugan - Tomten é slug han!"

4. Viktoria från Lindesberg. "Om jag vinner på miljonlotteriets tjugan lott Kommer jag köpa mycket gott. Om jag inte pengar vinner Kommer jag ändå göra glada miner. För jag har bidragit med en liten slant till en god sak för barnen och kanske en och annan tant. Junis är en fantastik verksamhet säger jag som faktiskt vet. Många barn har ni hjälpt genom åren hoppas på nya läger framåt våren!"

5. Charlotte från Uppsala. "När vintervindarna tjuter hårt kring julestugan kan du få en fin överraskning för endast en tjuga behåll den och skrapa själv - eller ge den till frugan denna present kan ge en vinst som heter duga! "

 

 

miljonlotteriet
​ ​ ​ ​