Miljonlotteriets julkalender 2016 - öppna lucka 5 och få ett fint erbjudande

Julkalender – Lucka 5

Du får 222 kronor extra att spela för!

Det är inte bara magen som kan fyllas med läckerheter under julen, utan även din spelplånbok. Passa på att proppa den full med smaskig bonus! I dag till och med söndag 11 december klockan 16.00 bjuder vi på 100 % extra att spela för varje dag när du gör en insättning. 

Gör en insättning

Villkor:

Hur aktiveras bonusen?
Gör en kontant insättning, så får du 100 % extra av oss när du omsatt din insättning. Sätter du in 100 kronor så får du 100 kronor i bonus. Sätter du in 200 kronor så får du 200 kronor i bonus. Som mest kan du få 222 kronor tillbaka på en insättning. Bonusen utbetalas när du omsatt din insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med i dag, 5 december, klockan 09.00 till och med den 11 december klockan 16.00.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person per dag och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 20.00 den 11 december. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

miljonlotteriet
​ ​ ​ ​