bingo online jackpott jackpott bonus skraplotter bingobonus

Spännande bingonyheter under 2014

Årets nya bingospel är här!


Vi har goda nyheter till alla våra bingoentusiaster! Som du kanske har märkt lanserar just nu Miljonlotteriet flera av sina nya spännande bingospel. Vi vågar lova många fantastiska bingovinster, bättre jackpottar och roligare teman. Vad sägs exempelvis om att vinna en splitter ny bil? Eller varför inte dela på en riktigt stor jackpott tillsammans med dina bingovänner?

Så spänn fast bingobältet inför 2014 för det här är bara början på allt spännande som kommer hända under året!

bilbingo är bingospelet online där du kan vinna en splitter ny bit och massor av bensinpengar

Vad sägs om att vinna en splitter ny bil när du spelar bingo? Pricka in en full bricka inom 51 bollar och en bil värd 150 000 kronor blir din. En rejäl slant bensinpengar är naturligtvis inkluderat.

Drömrutan är det klassiska bingospelet där alla kan bli vinnare och få dela på jackpotten värd tusentals kronor

Delad glädje är dubbel glädje brukar det heta. Därför vill presentera Drömrutan! Vinnaren av jackpotten får halva och resterande halva delas lika mellan alla andra brickor. Jackpotten startar på hela 20 000 kronor!

spela bingo online och vinn resor med resechansen

Resechansen är vår nya spännande variant på populära Resebingo. Tyckte du att resepresentkortet på 4000 kronor inte riktigt tog dig dit i världen som du ville? Det hoppas vi att det ska göra nu! Du vinner nämligen både fickpengar och ett resepresentkort värd 20 000 kronor när du prickar in jackpotten.

billigt variantbingo online. endast 5 kr per bingobricka

Gillar du vår skraplott Femkronan? Eller du kanske bara helt enkelt tycker talet fem är ett riktigt turnummer? Hur som helst så får du riktigt mycket spännande bingo för pengarna i nya Femkronan!

spela bingo online med retorutan. Du kan vinna retrovinster varje omgång!

Vissa saker var bättre förr. Därför har Miljonlotteriet, inför sitt stundande 50-årsjubileum, letat i land och rike efter de absolut bästa retroprylarna som finns idag. När du spelar nya Retrorutan har du chansen att vinna månadens schysta retrovinst.

nya stjärnjacken där jackpotten växer snabbt till höga nivåer. vinn drömvinster när du spelar bingo online hos miljonlotteriet

Nya Stjärnjacken är här! Inte nog med att spelet har fått en ny schysst design, vi har dessutom höjt startvärdet på jackpotten till 20 000 kronor!

Vi vill även passa på att berätta om en häftig nyhet som är på ingång. Vad sägs om ett bingospel där du kan vinna 1 miljon! Jo, du läste rätt. Kommer snart. 

Och så några praktiska detaljer för dig som brukar spela våra bingospel. Bingoschemat kommer se lite annorlunda ut i januari i samband med lanseringarna av alla bingonyheter. I bingorum 1 kommer våra stora jackpottspel rulla för dem som vill ta siktet på de stora vinsterna. I bingorum 2 kommer de flesta av våra nya bingospel spelas för att alla ska få chansen att prova dem. I början av februari planerar vi att gå tillbaka till ett mer ordinarie bingoschema likt det vi haft under föregående år.

Om du har problem med att se grafiken på de nya spelen i våra bingorum kan det bero på att din webbläsare har sparat gammal information. Prova då att ladda om sidan genom att trycka på tangenterna CTRL och R samtidigt. Alternativt gå in på inställningarna i din webbläsare och välj att rensa cache och cookies. Om problemen består så kontakta gärna vårt kundcenter.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>

bingo2014
​ ​ ​ ​