Köp 1, få 1 extra!

En femma i spelglädje

Vi bjuder på två extraspel!

Gillar du att spela bingo? Eller föredrar du att skrapa en lott? Just nu finns ett utmärkt tillfälle att ta del av båda världar. Köp en lott- eller en bingoversion av spelet Femkronan så bjuder vi dig på ett extra spel!

Och du, för att du ska slippa det tuffa valet mellan lott- eller bingospel har vi naturligtvis sett till att du kan prova båda delar.


GÖR SÅ HÄR:  

Köp en bingobricka av Femkronan så får du 5 kronor insatt i din spelplånbok när spelet är slut. På så vis kan du köpa en bricka till utan kostnad. Du kan också köpa skraplotten Femkronan så landar 5 kronor i din spelplånbok när du skrapat klart – så att du även här kan köpa en till utan någon extra kostnad!

Erbjudandet gäller en gång per person per produkt från och med klockan 12:30 den 6 november till och med klockan 13:00 den 13 november. Tänk på att erbjudandet inte kan kombineras med andra erbjudanden, om du köper en Femkronan när du gjort en insättning under Frukostbonusen, kommer köpet att gå som omsättning till frukostbonusen. Därefter kan du nyttja Femkronans bonus.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>

femkronan skraplott bingo 2 för 1 kampanj
​ ​ ​ ​