Läskigt bra Halloweenbonus!

Halloweenbonus

Läskigt bra Halloweenbonus!

Bonus eller godis? Unna dig både och när du firar Halloween i helgen.

Just nu har vi en läskigt bra bonus som gör att slantarna räcker hela långa Halloweenhelgen. Du kan får upp till 200 kronor i bonus på din nästa insättning! Passa på och tävla i nya Spökbingo eller sikta in dig på Stjärnbombens jackpott som är uppe i nästan en kvarts miljon kronor! Eller varför inte skrapa ett par Miljonchansen och få fler jackpottandelar. Miljonlotteriets Jackpott har klättrat förbi 5,6 miljoner kronor.

Så här går det till:

Du får 50 procent i bonus på din nästa insättning, upp till 200 kronor. Det betyder att om du gör en insättning på 400 kronor får du 200 kronor i bonus, en insättning på 200 kr ger 100 kr i bonus och så vidare. 

Erbjudandet gäller för en insättning från och med torsdag 31 oktober (från kl.13:00) till och med onsdag 6 november. Bonusen betalas ut till din Spelplånbok efter att du spelat bingo eller skrapat lotter för det insatta beloppet inom 60 dagar. Kampanjen gäller i första hand och kan inte kombineras med andra kampanjer. Överföring från Vinstkonto räknas inte som en insättning. 

BUUU! Oj, vi menar lycka till!

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>

Läskigt bra bingobonus som gäller hela halloweenhelgen
​ ​ ​ ​