Köp en Miljonbingo och få en Weekendlott

I väntan på jackpott

Veckans erbjudande kräver en viss simultanförmåga. För varför bara sitta med en vinstchans när du kan ha två? Passa på att skrapa en lott i väntan på att bingobollarna ska träffa rätt!

Visste du att du kan skrapa våra onlinelotter samtidigt som du spelar bingo? Det går och det är fantastiskt. Något som är ännu mer fantastiskt är att vi bjuder dig på en Weekendlott när du köpt en Miljonbingo – och du behöver inte lämna spänningen på bingosidan för att skrapa!

Du finner Weekendlotten och många fler strax ovanför dina bingobrickor. Leta efter rubriken ”Minispel” och bläddra mellan de olika lotterna genom att klicka på de vita pilarna.

Erbjudandet gäller en gång per person från och med den 22 maj till och med klockan 23:59 den 28 maj. Tänk på att det inte går att kombinera flera erbjudanden samtidigt. Om du gjort en insättning under frukostbonusen kommer dina onlineköp först och främst räknas som omsättning för att få frukostbonusen. När du fått den kan du nyttja lotterbjudandet. Bonusen sätts in i din spelplånbok när Miljonbingot är färdigspelat.

Lycka till!

 

Spela bingo >>
Läs mer om Weekendlotten >>
Läs mer om Miljonbingo >>

miljonbingo weekendlotten premie bonus gratis gåva vinn miljonlotteriet
​ ​ ​ ​