Påskäventyr

Äntligen är vårens största högtid här

Välkommen på påskfest! Hos oss kan du frossa i godis, leta efter proppfulla bonusägg och umgås med glada bingovänner. En fest utan dig vore jättetrist, kom med!

Påskhelgen är här och vi har rotat fram kartongen med påskpynt och gjort riktigt fint. Bland annat har vi värpt bonusägg, fixat godis och arrangerat en resa till Blåkulla. Dessutom kan vi glatt presentera två härliga färgklickar, Påskbingo och Påsklotten, som gör en blixtvisit bland våra onlinespel under helgen.

Visst vore en påsk utan godis ganska smaklös? Från fredag till söndag kommer en och annan godisvinst plötsligt att dyka upp i bingochatten. 

Agenda för årets påskfest:

Fredag klockan 18–20
Bingokrysset med Sofia
Självklart har Sofia sett till att påskpynta veckans Bingokryss. Om du är påläst kring påsken har du chans att vinna härliga bonusvinster! Läs mer om hur Bingokrysset funkar här.

Lördag klockan 14–19
Sofias äggjakt

Sofia avslöjar inte detta för att imponera på dig, men det är faktiskt hon som är påskharen. Då är det kanske inte så konstigt att hon gömt undan tre proppfulla påskägg. Varje ägg innehåller 100 kronor i bonus, läs mer om hur ett av dom kan bli ditt här.

Söndag klockan 18–20
Besök Blåkulla med Sofia
Packa väskan och följ med Sofia till Blåkulla! Vi träffas klockan 18 i bingorummet för att samåka till denna oerhört spännande och hemlighetsfulla plats. Här kommer du att bjudas på nya upplevelser med många roliga chattspel som passar in på resmålet. Dessutom har du chans att vinna 100 kronor i bonus! Tävlingen är en pyntad version av Kryssningen, läs mer om hur den går till här

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>

påskaktiviteter tävlingar miljonlotteriet
​ ​ ​ ​