Jackpott till morgonkaffet?

Börja dagen med lite bingo! Varje dag är våra chattvärdar på plats 09.00 – 12.00. Självklart håller de i spännande chattspel och delar ut en och annan överraskning under veckan.

Vinnarna i vår frukosttävling är nu utsedda! 

vinn moccamaster värd 2000 kr när du spelar bingo online 

Första pris, som är en Moccamaster värd 2000 kronor, går till Maritha Hansson. Hon beskriver sitt bästa frukosttips så här:

"En solig morgon på vår altan...
med den kantstötta kopp jag är van...
...och kaffet som doftar däri...
bättre kan det inte bli.
Så blir man beredd att möta nya dagen...
medan kaffet värmer i magen." 

På andra plats kommer Helena Larm, som vinner 200 kronor i bingobonus. Hennes bästa frukosttips är följande: 

"Mitt bästa frukosttips är frukost på sängen, både att få själv samt att ge till andra. Den bästa starten på dagen man kan få och ett enkelt tips för att visa uppskattning för varandra."

På tredje plats kommer Rolf Halling, som även han vinner 200 kronor i bingobonus. Rolfs bästa frukosttips går så här: 

"Bara du får i dig näring för dagen så spelar det inte så stor roll vad du äter till frukost. Men varför inte stiga upp en halvtimme tidigare så du kan njuta av din morgon och slipper stressa. Njut av din frukost, läsa morgontidningen eller bara sitta och titta ut genom fönstret och se fram emot dagen som kommer. Jag lovar att din dag kommer bli mycket bättre om du startar den utan stress."


Frukostbonus

För att slantarna ska räcka hela morgonen så bjuder vi varje dag, hela veckan, på 50 kronor i frukostbonus. Gör bara en insättning någon gång mellan 09.00-10.30 så sätts bonusen in på ditt spelkonto när du spelat för 100 kronor. Erbjudandet gäller en gång per dag och kan inte kombineras med andra insättningsbonusar. Om Miljonlotteriet har en annan insättningsbonus så kommer den att gälla i första hand. 

Lycka till!

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>
Frukostschema >>
Tävlingsvillkor Frukostippset >>

Spela bingo och skrapa lotter online. Vinn drömvinster upp till 10 miljoner kronor. Låt drömmen bli sann!
​ ​ ​ ​