Påsklovsbonus

Påsklovsbonus

Påsklovsbonus

Ett påsklov är som gjort för att ha roligt. Därför tycker vi att det passar perfekt med att bjuda på extra spelglädje. Gör en insättning så dubblar vi den upp till 200 kronor!


För många är Påsklovet en vecka full av roliga aktiviteter. Just därför har vi skapat en Påsklovsbonus så att du kan sysselsätta dig med underhållning resten av veckan. Du kan få upp till 200 kronor extra att skrapa lotter och spela bingo för. Visst låter det roligt?

Hur aktiveras bonusen?
Gör en kontant insättning på 100 kronor så får du 100 kronor i bonus. Sätter du in 200 kronor får du 200 kronor i bonus. Som mest kan du få tillbaka 200 kronor tillbaka på en insättning. Bonusen utbetalas när du omsatt din insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 14:00 den 9 april till och med klockan 23:59 den 12 april.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus om du spelat upp din insättning senast klockan 23:59 den 15 april. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.  

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>


Få upp till 200 kronor i påsklovsbonus av Miljonlotteriet
​ ​ ​ ​