Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Samla jackpottandelar – få bonus!

Samla jackpottandelar!

Tiden drar ihop sig – snart är det dags för andra jackpottdragningen. Passa på att öka dina jackpottandelar med veckans erbjudande!

I maj vann Arne 1,3 miljoner i vår Jackpottdragning. I september är det dags att kora årets andra jackpottvinnare. Passa på att samla på dig ännu fler jackpottandelar innan dess! Just nu bjuder vi dig på 10 kronor i bonus varje gång du köpt digitala lotter för 30 kronor. (OBS: gäller ej Skattjakten och Pyramiden). Alla våra skraplotter ger dig jackpottandelar – blir det du som vinner?

Hur aktiveras bonusen?
Bonusen på 10 kronor utbetalas automatiskt till din spelplånbok när du spelat på valfria skraplotter för 30 kronor. Erbjudandet gäller flera gånger, du kan dock max få 200 kronor i bonus sammanlagt under hela kampanjperioden.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 10.00 den 13 augusti till och med klockan 24.00 den 15 augusti.

Tänk på!
Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Om du aktiverat en insättningskampanj kommer dina spelköp i första hand att gå som omsättning för att få insättningsbonusen. När du fått din insättningsbonus kan du nyttja dagens erbjudande flera gånger! Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Läs mer om Jackpott >>
Skrapa Lotter >>
Köp lotter för 30 kronor hos Miljonlotteriet och få 10 kronor extra i bonus
​ ​ ​ ​