Schlagerfest 2015

Schlagerfest 2015

Välkommen på schlagerfest!

Det är inte bara Melodifestivalen som haft tuffa deltävlingar de senaste fem veckorna. Även vi har tävlat i schlager och utsett finaldeltagare. Äntligen är det dags för final!


Efter flera veckor av Schlagerkrysset har vi fått fram fem finaldeltagare. Deltagarna är Jokke, Lena007Bond, Gramse, Elin202 och Leena8837. Alla har satt ihop varsitt personligt prylpaket till ett värde av 1 200 kronor, med vinster från Miljonlotteriets vinstshop. En exakt kopia av varje paket kommer att lottas ut i kväll – häng med!

Hur går det till?
Finalen börjar klockan 18 och under två riviga timmar kommer Carl att presentera utdrag ur fem olika schlager-låtar. Du får varken veta artist eller låttitel. Varje utdrag saknar ett ord och du behöver lista ut vilket. Skriv upp alla saknade ord i den ordning du får dem, så bildas en mening. När du tror dig veta den rätta meningen mejlar du in den till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se.

Till skillnad från Melodifestivalen kommer vi att utse fem vinnare under kvällen! Den första vinnaren får Jokkes prylpaket, den andra får Lena007Bonds paket, den tredje får Gramses, den fjärde får Elin202s och det femte får Leena8837s prylpaket. Vad paketet innehåll blir en överraskning! Tänk på att du bara kan vinna ett prylpaket!

Är du sugen på att lyssna på schlager när du lirar bingo? Kolla in våra svängiga spotifylistor >>

schlagerfinal miljonlotteriet tävling
​ ​ ​ ​