Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Stora helgsbonusen

Stora helgsbonusen

När helgen är extra lång bjuder vi på extra mycket bonus. Få upp till 222 kronor tillbaka på en insättning!

Det finns mycket positivt med långhelg. Sovmorgnar och mer tid till bingo är två självklara exempel. För att dina slantar i spelplånboken ska räcka hela helgen ser vi till att ge dig upp till 222 kronor tillbaka på en insättning. Passa på att fira in helgen med en jackpott!

Hur aktiveras bonusen?
När du gör en kontant insättning på minst 100 kronor, så dubblar vi den upp till 222 kronor! Sätter du in 100 kronor får du alltså 100 kronor i bonus. Sätter du in 200 kronor får du 200 kronor i bonus. Som mest kan du få 222 kronor tillbaka på en insättning. Bonusen utbetalas när du omsatt din insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 11:50 den 13 maj till och med klockan 09:00 den 18 maj.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 23:00 den 28 maj. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.


Fira Kristi Himmelsfärd med MIljonlotteriet. Du får upp till 222 kronor i insättningsbonus.
​ ​ ​ ​