Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Få upp till 200 kronor extra

Få bonus på tre insättningar!

Veckans erbjudande ger dig upp till 200 kronor extra att spela för i tre dagar. Gör bara en insättning så håller vi tummarna för att du vinner pengar till en oförglömlig resa!

Simma i turkost vatten, lapa sol på en kritvit strand och jäsa i hängmattan under en vajande palm. Längtar du tillbaka till solen? Miljonlotteriet kan göra det möjligt! Med upp till 200 kronor extra på en insättning får du fler vinstchanser och därmed möjligheten till att förlänga semestern. Det bästa av två världar helt enkelt!

Jag vill göra en insättning! >>

Hur aktiveras bonusen?
När du gör en kontant insättning på minst 100 kronor, så ger vi dig 50 procent tillbaka! Sätter du in 200 kronor får du 100 kronor i bonus. Som mest kan du få 200 kronor tillbaka på en insättning. Bonusen utbetalas när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?

Erbjudandet gäller från och med klockan 13:00 den 24 september till och med klockan 23:00 den 26 september.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång om dagen per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 09:00 den 27 september. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Ta mig till bingorummet >>
Jag vill skrapa lotter >>

miljonlotteriet-bonus
​ ​ ​ ​