Nyheter

Spännande nyheter i vårt bingorum!

Den senaste tiden har vi gjort ett par ändringar i vårt bingorum. Allt för att ni spelare ska få en trevligare spelupplevelse. 

Idag när du loggar in i vårt bingorum kommer du direkt in i pågående spel. Du kan självklart inte köpa brickor till ett spel som redan börjat, men du slipper sitta och titta på en klocka som räknar ner till nästa spel.  Istället får du vara med och dela upplevelsen med de andra i bingorummet. Du ser vilka som vinner och du kommer inte att missa när det går en jackpott. Det betyder alltså att du kommer direkt in i värmen och kan glädjas med dina spelkamrater. 

Ytterligare en nyhet i bingorummet är att du kan köpa brickor till nästa spel under tiden som du spelar ett annat. För att göra det klickar du på ”köp till nästa spel”. (Se pil nedan nr 1) Om du gör detta under tiden som ett spel pågår kommer systemet att välja brickor åt dig. Vill du själv välja brickor har du fortfarande gott om tid att göra det mellan bingospelen.  

Som du kanske märkt har ”köp till nästa spel” knappen fått ta över platsen där du som spelare tidigare kunde se hur du låg till i spelet. Du kan självklart fortfarande se hur du ligger till i spelet på dina köpta brickor. När du är nära att få en rad slår duttfärgen om till grönt. 

Och du, auto-dutta knappen hittar du om du klickar på kugghjulen under brickorna. ( Se nedan pil nr 2) Där kan du även ställa in t.ex. dina favoritnummer och färg på duttsymbolen. 

Lycka till!


 

Va med och påverka hur framtidens bingolansering kommer ser ut.
Vi är medvetna att alla funktioner inte alltid uppfattas som en bra förändring för alla. Bingoutveckling påverkas av en undersökning som vår spelleverantör gör hos kunder och det som majoriteten önskar kommer lanseras. Har du åsikter eller idéer till nya funktioner i bingo eller nya bingospel är du välkommen att skicka ett mail till feedback@miljonlotteriet.se​ ​ ​ ​