Bingovarianter

Vad är skillnaden mellan våra olika bingovarianter?

Hos oss på Miljonlotteriet har vi en härlig blandning av bingospel. Du kan köpa brickor från 2 kronor och vinna härliga jackpotar. Men vad är egentligen skillnaden mellan ett variantbingo och ett klassiskt? Här kan du läsa mer om de olika bingovarianterna. Klicka här för att spela bingo direkt. 


Variantbingo

I variantbingo har du flera vinstchanser då potten fördelas över fem deldragningar. I den första dragningen får du bingo på vågrät rad, lodrät rad eller på diagonalen. I den andra deldragningen gäller det att pricka in två vågräta rader, på den tredje dragningen gäller det att få tre rader o.s.v.

Exempel: Stjärnskottet, Raketjacken och Journalrutan. 


90 bollars bingo

Ett 90-bollars bingo fungerar som ett variantbingo där vinstpotten fördelas över flera deldragningar. Skillnaden är att här är det endast vinst om du prickar in en vågrät rad. Med 90 bollars bingo menas att en omgång består av 90 bollar (men oftast avslutas spelet innan samtliga bollar dragits) samt att bingobrickorna är numrerade från 1-90.

Exempel: Drömhem 


Klassiskt bingo

I klassiskt bingo är det endast en dragning. Det betyder att är du först med att pricka in en rad så vinner du hela potten. Ju fler spelare som köpt brickor – desto högre är vinstpotten. Det går att få bingo genom att få en vågrät, lodrät eller diagonal rad. 

Exempel: Prylbingo och Tvåkronan


Mönsterbingo
Vissa av våra bingospel är lite klurigare då det gäller att pricka in ett visst mönster istället för att få t.ex en vågrät rad. Ett exempel på det är Tornado där det gäller att vara först med att pricka in ramen på brickan för att kamma hem vinstpotten.  

Exempel: Tornado och Kamratbingo

Klicka här för att komma till bingosidan

miljonlotteriet
​ ​ ​ ​