Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Bingonyheter för dig!

Bingonyheter för dig!

Vi gör kontinuerliga uppdateringar och förbättringar för att det ska bli så bra som möjligt för dig som kund. Om du har några tips, synpunkter eller önskemål på en förbättring vi skulle kunna genomföra är du varmt välkommen att mejla: feedback@miljonlotteriet.se
Tack på förhand! 

 

Vi har gjort lite förändringar på vår bingosida.Nu ser du tydligt båda våra bingorum samtidigt och det finns många fördelar med detta. Vi hoppas du ska gilla dem!

1. Du ser tydligt vilket bingospel som är det nästkommande spelet i båda rummen direkt. När de startar och vad brickorna kostar och kan därefter välja vilket rum som passar dig bäst.
2. Rummet med den högsta jackpoten i nästa spel är markerad med små gula stjärnor. Är det storvinsten du är på jakt efter, är det nu ännu tydligare. 
3. Det presenteras tydligt på första sidan hur många spelare varje rum har, så kan du själv välja vilket rum som passar dig bäst. 
4. När våra chattvärdar är på plats står det tydligt vilken chattvärd som hjälper dig med snabba svar på dina frågor. Och som ger dig trevlig pratstund och roliga chattävlingar.

 
 
 

 Nya flikar inne i bingorummet

Även insidan av våra bingorum har fått en liten renovering. För att förenkla det för dig som kund visas båda bingorummen som små ikoner uppe i högra hörnet. Detta ger dig två stora fördelar.

1. Du kan snabbt och enkelt byta mellan bingorummet utan att behöva ta vägen via vår startsida.
2. Du ser lätt vilket spel som är nästkommande i det andra rummet. På så sätt missar du aldrig ditt favoritspel i något utav bingorummen.

 
 
 

 ​ ​ ​ ​