Julshopping i Ullared

Häng med på julshopping i Ullared!

Favorit i repris! För andra året i rad åker bingogänget till Ullared för en heldags shopping! Förra året blev en succé då ett hundratal bingovänner följde med till Ullared där vi fick möjligheten att shoppa, spela bingo och träffa Boris, Ola-Conny och Morgan. 

Nu har du chansen att ta med dig en vän och följa med på en heldags julshopping. För endast 100 kronor per person så bjuder vi på bussresan, lunch och trevliga överraskningar. Anmäl dig redan nu och följ med på en trevlig dag fylld med spännande aktiviteter, samtidigt som du kan passa på att inhandla julklapparna i god tid!

Vill du följa med?

Vi åker onsdagen den 21 november, klockan 08.00 från Nils Ericssonterminalen och beräknas vara tillbaka i Göteborg kl.16.30. Priset är 100 kronor per person.

För att anmäla dig till Ullaredsresan mejlar du ullared@miljonlotteriet.se. Skriv ditt och din väns namn samt ditt kundnummer/personnummer samt mobiltelefonnummer. Om du har kommit med så får du ett bekräftelsemejl inom två arbetsdagar med mer information och betalningsinstruktioner. Då det är begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller.

Varmt välkomna!

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>

Drömshoppa i Ullared tillsammans med Miljonlotteriet bingo online. Ullaredsträffen 2011
​ ​ ​ ​